Ridläger sommaren 2020

Måndagen den 8 juni - Onsdagen den 10 juni FUNKTIONSVARIATIONS RIDLÄGER! Dagridläger

Måndagen den 15 juni - Onsdagen 17 juni Platser kvar!

Tisdagen den 28 juli- Torsdagen den 30 juli Platser kvar!

Måndagen den 3 augusti - Onsdagen den 5 augusti. Börjar bli fullt!

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar)

Innehåll

Ridläger nr 1. För första gången tänkte vi arrangera ett läger för dig med Funktionsvariation. Lägret blir helt individuellt anpassat efter dina behov. Vi är ute i skogen, inne i ridhuset. God fika och underbar lunch. Vi sjunger och spelar när vi grillar vid lägerelden. Åker häst och vagn längs landsvägen. Vi har ett varmt spabad på 39 grader. Vi har hiss samt trappa vid behov. Kunnig personal både massör och sjuksköterska finns på plats.

Ridläger nr 2 Underbara skogsvägar blandat med lektioner i ridhus. Övningar som hjälper både dig och hästen att bli hållbara. Temat är DIN sits. Vid fint väder bad och simning med häst.

Ridläger 3 Fartfyllt ridläger för dig som vill ha lärorika övningar med din islandshäst! Allt från horsemanship, balansövningar, hoppning,tävlingsförberedelser till härliga uteritter!

Ridläger 4 Ett mysigt familjeläger för de yngre barnen för dig som vill umgås med din familj på hästryggen eller som vill skicka ditt barn eller barnbarn på en härlig upplevelse. Allt från ljuvliga uteritter till Smálilekar och sång och musik!

Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen.

Kursavgift är totalt 3500:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2250:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker på fjärde dagen kl 16.00 med uppvisning för läger nr 4! Ta med mycket publik!

Anmälan

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat. Kontakta Laif om du behöver speciell mat. Laif finns på telefon 0702988141 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

Nuförtiden har vi ridhus ;-)

Spelmansgårdens ridläger

Ledare

Ridlägerledare är: Ridinstruktör och riksspelman Ninni Carr. Kock är riksspelmannen Laif Carr.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Glöm inte...

Spelmansgårdens ridskola

Linnea Risinger Creative Commons License Kontakta oss